avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SCHIMBARE SEDIU SOCIAL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SCHIMBARE SEDIU SOCIAL

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce declaratie/formular trebuie sa depuna la Administratia Financiara o societate ca sa anunte ca si-a schimbat sediul social (care este si fiscal) in alt sector.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 12:05, 31 Mai 2012
Se depune D050 insotit de documente care sa faca dovada detinerii sau ocuparii legale a spatiului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social (administratia financiara) Tunadro Tunadro Buna ziua! Tocmai am schimbat sediul social al firmei dintr-un sector in altul (Onrc). In urma acestei schimbari, ce mai am de facut la Administratia ... (vezi toată discuția)
Mutatre sediu fiscal samir123 samir123 salut; am un s.r.l care a schimbat sediul social din sector 1 la sector 5 ,,am stiintat registrul comertul si am pus cererea la administratie sector 5 pentru ... (vezi toată discuția)
Cum schimb adresa de corespondenta? mirella1976 mirella1976 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cum trebuie sa procedez in urmatoarea etapa : Vreau sa pimesc corespondentele de la finante la alta adresa decat este ... (vezi toată discuția)