avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pentru credit neachitat
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pentru credit neachitat

Buna ziua, din pacate m-am ales cu o executare silita de la o banca a carui credit nu l-am mai putut achita. Am in prezent o poprire pe salariu dar am si o firma pe numele meu.
Intrebarea mea este: Poate banca sa ma execute silit si pe firma, adica sa imi execute bunurile din patrimoniu? Firma dpdv economic este pe pierdere de vreo 2 ani. Multumesc?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:43, 31 Mai 2012
Daca bunurile sunt inregistrate e societatea dvs, acestea nu pot face obiectul unor executari, pentru datorii proprii asociatului. Daca avet indemnizatie de administrator, atunci aceste sume pot fi poprite, in caeleasi conditii ca si salariul.
Multumesc pentru raspuns, legat de indemnizatie, sa inteleg ca decat dividentele pot fi executate. Problema e ca firma este pe pierdere de ceva timp.
Pot fi executate silit eventualele dividende si partile sociale.
Daca se vand partile sociale, practic vi se vinde firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita a unui credit bancar Alex28 Alex28 Acum vreo 4 ani am luat un credit de nevoi personale. In ultimul an nu am mai putut plati decat partial. Am incercat o reesalonare, nu s-a vrut de catre banca. ... (vezi toată discuția)
Executare tot salariu maria321 maria321 Buna ziua! Am o colega care are vreo 13 credite (carduri de cumparaturi, etc.) Ea avea poprit tot salariu si traia doar din salariu sotului. Acum i-a venit si ... (vezi toată discuția)
Executare silita leasing persoana fizica mariussmg mariussmg Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema: In 2007 s-a incheiat un leasing auto si in 2010 contractul a fost reziliat cu ... (vezi toată discuția)