avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare concediu odihna dupa reintegrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare concediu odihna dupa reintegrare

Buna ziua,
Printr-o decizie a Curtii de Apel Bucuresti am fost obligati la reintegrarea unui salariat si la plata drepturilor salariale din martie 2010 pana la reintegrarea efectiva.
In data de 5 august 2011, l-am reintegrat si i-am platit acestuia drepturile salarile la care am fost obligati.
In anul 2012, salariatul a depus o cerere prin care solicita acordarea concediului de odihna aferent anilor 2010 si 2011 motivat de faptul ca trebuie sa beneficieze de toate drepturile pe care le avea daca nu ar fi fost concediat.
Este posibil ca acesta sa mai beneficieze in anul 2012 de concediul de odihna pentru anii 2010 si 2011, desi in perioada respectiva el nu a prestat pentru mine niciun fel de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:05, 31 Mai 2012
Avand in vedere efectele juridice ale principiului "restitutio in integrum", salariatul va beneficia de CO aferent acelei perioade.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere ilegala vs. indemnizatia de concediu pe perioada concedierii ilegale codulmuncii codulmuncii daca un salariat a fost concediat ilegal si a castigat drepturile salariale de la momentul concedierii pana la reintegrarea efectiva, in aceste drepturi ... (vezi toată discuția)
Compensare in bani a concediului de odihna aripopa aripopa in sept 2010 am fost concediat din cadrul unui minister. in 2012 am castigat procesul privind reincadrarea si acordarea salariilor indexate, majorate si ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil vs drepturi in instanta Rentzu Rentzu Buna seara. Sotia a fost angajata pana in luna august 2011 cand i s-a desfacut in mod abuziv contractul de munca in timp ce era insarcinata. Am castigat in ... (vezi toată discuția)