avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Fise fiscale 2011
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Fise fiscale 2011

Spuneti-mi, va rog, daca nu am inmanat inca cate un exemplar din fisa fiscala pe 2011 angajatilor, sunt obligata sa le inmanez? Trebuie sa-mi semneze un document care sa confirme ca au primit un exemplar? Pt fostii angajati, trebuie sa le trimit prin posta? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 15:13, 31 Mai 2012
1.Sunteti obligata sa le inmanati.
2.Pe exemplarul care ramane la dvs. se scrie de catre angajat "Am primit un exemplar" si semnatura.
3.Fostii angajati se deplaseaza la firma pentru fisa fiscala daca au nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca ContSters126274 ContSters126274 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti unde trebuie adresez pentru o copie a contractului de munca si copie dupa fisa postului. Specific ca am lucrat la o firma si ... (vezi toată discuția)
Pentru cine trebuie angajatorul sa depuna fisele fiscale? loredanaradu loredanaradu Salut! Am auzit ca angajatorul trebuie sa depuna fisele fiscale doar pentru persoanele care nu au functia de baza la soc. Puteti sa imi spuneti si mie cum ar ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala raluca23 raluca23 Am si eu o problema.....as dori sa fac un card de credit la o banca....prin actele necesare operatie imi cer si fisa fiscala pe 2008....eu am lucrat 3 luni pe ... (vezi toată discuția)