avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... IPOTECAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

IPOTECAR

Am un credit ipotecar,nu mai am posibilitatea sa platesc.As dori sa renunt la locuinta(apartament),de aceea va rog frumos sa-mi spuneti care este procedura si cat dureaza .Mentionez creditul este contractat in 2008.
VA MULTUMESC !
Cel mai bine e sa il scoateti dvs. la vanzare, ca sa primiti pentru el un pret de piata (cu conditia ca sa acopere soldul creditului). Daca ajungeti la executare, s-ar putea ca sa nu se vanda la prima licitatie, si sa ajunga la un pret la limita derizoriului. Daca ramane sold neachitat, veti fi executat in continuare pentru diferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa renunt la apartament ipotecat ? halupacristina halupacristina Am facut un credit in franci elvetieni si ma intereseaza cum se procedeaza in situatia in care vreau sa renunt la apartament cu ipoteca pe el#-o. Creditul l-am ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca ddaannbz ddaannbz Buna ziua, In anul 2008 am obtinut un credit de nevoi personale cu ipoteca pe o durata de 30 de ani in valoare de 220 000 ron. Din cauza problemelor ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere vs contract v-z - ambele cu clauza de uzufruct viager Moonspell Moonspell Buna ziua, Sunt in impas, va rog o parere avizata. Sunt plecat din tara datorita faptului ca nu mai primeam salariu in conditiile in care aveam rate la ... (vezi toată discuția)