avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare teren

buna ziua ,am si io o intrebare,ce ar trebui sa fac ,unde sa ma duc si de unde sa incep cu actele pentru revendicarea unui teren, sa fiu mai explicita :bunicul meu a dobandit un teren de la tatal sau nu stiu daca sa facut vreo succesiune sau altceva bunicul a decedat la fel si bunica iar mama mea incearca sa revendice acel teren nu nu a stiut nimik de el si acum cativa ani respectiv 6 ani a aflat de la niste rude ca e singura care dobandeste fiind unicul copil care lau avut buncii,rudele au incercat sal ia dar nu au putut pt ca bunicul apare ca ar fi propietar sau ca dobandeste acea propietate el fiind decedat totul revine copiilor respectiv doar mama.,in momentul actual nu avem nici un act decat certificatu de nastere si deces al bunicului de unde asi putea incepe .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 16:45, 31 Mai 2012
Nu aveti de unde incepe, pentru ca termenul pentru depunerea cererilor de retrocedare a terenurilor s-a incheiat in 30.11.2005 si in instanta nu este admisibila o actiune in revendicare in lipsa cererii prealabile, depusa in termen, la comisia locala de fond funciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie a revendicarii unui teren ,imobil ziarediverse ziarediverse Locuiesc in Canada de 15 ani , sora mea locuieste in Norvegia de 22 de ani . O ruda din tara mi-a zis ca bunicul a avut o suprafata de teren intravilan in ... (vezi toată discuția)
30 ha teren agricol intrare in posesie-mostenire bibili bibili daca au trecut 8 ani de la decesul matusii mele mai pot revendica cele 30 ha . Unchiul meu a fost chiabur si a avut 40 ha din care 10, cat a trait matusa, le-a ... (vezi toată discuția)
Revendicare teren mondi mondi Exista un teren care a apartinut bunicului meu si pe care s-a construit cu cca 80 de ani in urma o scoala, care a existat pana in toamna 2014, iar de cateva ... (vezi toată discuția)