avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... documente as de propietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

documente as de propietari

am facut o carere catre presedinta as .in care am cerut sa mi se puna la dispozitie documente ale as pentru a le studia.mi sa acceptat sa fac acest lucru numai miercuri timp de o ora .este imposibil asa ceva timpul fiind ff scurt.am propus sa scanez sau xeroxez actele fara nici un cost dar am fost refuzat .este corect/?ce trebuie facut ?mentionez ca sunt vicepresedinte. va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:07, 31 Mai 2012
Legiutorul a prevazut in art 10 din L nr 230/2007
Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces ,la cerere,la orice document al acesteia

Dispozitia mentionata prevede strict "accesul" la documente .
Faptul ca presedintele de asociatie de proprietari,este atat de reticent la cererile venite din partea echipei de conducere a asociatiei de proprietari,permite sa se suspecteze un interes aparte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articolul 10 din legea 230/2007 c0stii c0stii Art. 10 Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces, la cerere, la orice document al acesteia. (vezi toată discuția)
Am dreptul sa solicit copii xerox dupa deciziile ad.generale si ale com.executiv? ContSters309565 ContSters309565 Buna ziua, sunt proprietar de apartament , intr-o Asociatie de proprietari. Am solicitat scris presedintelui de bloc (Asociatie de Proprietari ) sa-mi dea ... (vezi toată discuția)
Accesul la documentele asociatie alibotean alibotean Buna, Am o intrebare legata de drepturile proprietarilor membrii a unei asociatii. Avem un proprietar care soliciti copii xerox dupa toate chitantele, ... (vezi toată discuția)