avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia pentru cresterea copilului

Buna ziua ,am si eu o intrebare,sunt insarcinata,am avut concediu fara plata 3 luni,ma reantorc la locul de munca si as dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului in ciuda ascestui concediu fara plata?
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:05, 14 Iunie 2012
buna ziua.vroiam si eu sa stiu dak am cate 4 ore p 2 contracte de munk, a 320 lei fiecare salariu p carte ,se calculeaza ceva pt indemnizatie?
1. Pentru indemnizatia pentru CCC se iau in calcul toate veniturile profesionale impozabile pe care le aveti in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului.

2. Se iau in calcul toate contractele individuale de munca indiferent ca sunt cu part-time sau cu program normal de lucru.
]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal Florin3030 Florin3030 In cazul in care imi iau concediu de risc maternal inainte de concediul prenatal, cuantumul indemnizaţiei fiind egal cu 75% din media veniturilor lunare ... (vezi toată discuția)
Risc maternal Fely39 Fely39 Buna seara!Lucrez din data de 23.05.2014.Sant insarcinata in 26 saptamani si sunt in risc maternal.Riscul maternal se termina in data de 03.03.2015.Pot sa-mi ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc pentru alaptare andyc25 andyc25 Buna ziua, Am auzit de curand faptul ca o salariata poate obtine concediul de risc pentru alaptare dupa efectuarea concediului pre si postnatal care ... (vezi toată discuția)