avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce sanse am sa castig un proces daca nu am probe?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce sanse am sa castig un proces daca nu am probe?

buna, ce sanse am in instanta sa imi recuperez bani dati in prumut daca nu am nici un fel de dovada ca i-am dat bani persoanei respective !
Solutia instantei trebuie sa se intemeieze intotdeauna pe probe. Daca nu dovediti ca ati acordat respectivul imprumut, nu veti putea obtine o hotarare favorabila.
Analizati situatia din urmatorul punct de vedere : daca vecinul dvs. v-ar actiona in judecata, mintind ca v-a imprumutat bani, dar nedovedindu-si prin probe sustinerile, cum ar fi ca judecatorul sa îi dea dreptate doar pentru motivul ca i s-a parut ca ar fi sincer?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani imprumutati cristi3535 cristi3535 am imprumutat o persoana cu o suma de bani , de ceva vreme refuza sa mai raspunda la telefon in concluzie nu vrea sa mai imi dea banii inapoi, daca pun un ... (vezi toată discuția)
Cum pot demonstra ca la volanul masinii mele nu am fost eu? gabi_br.ro gabi_br.ro daca imi imprumut masina cuiva si acesta este surprins de radar voi primi amenda pe numele meu.ce sanse am sa dovedesc ca nu eu eram la volan si deci sa nu am ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii dati cu imprumut? silvia_cristi silvia_cristi am imprumutat pe cineva de multi bani si acum zice ca nu are de unde sa mi dea. chitanta la mana nu am facut ca am avut incredere. toata familia lor stie cati ... (vezi toată discuția)