avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Viciu ascuns casa P+M
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Viciu ascuns casa P+M

buna seara
as avea rugamintea sa ma ajutati in problema care am descoperit-o recent.
in anul 2010 am achizitionat o casa P+M prin programul prima casa de la o persoana fizica.
in aceasta iarna am descoperit ca au inceput sa crape peretii despartitori din casa, banuit fundatia am excavat si am descoperit o adancime de fundare de 60 cm ( in proiect este clar precizat 90 cm)
doresc sa remediez fundatia si am solicitat o expertiza , care precizeaza necesitatea executarii unor lucrari de subzidire sub fundatia existenta.
considerati nerespectare proiectului de executie un viciu ascuns ? sunt sanse de solutionare in instanta ? pe cale amiabila vanzatorul nici nu vrea sa auda de remediere.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Raoul_mw , utilizator 02:09, 1 Iunie 2012
Cu siguranta este un viciu ascuns.
multumesc pentru raspuns.
considerati ca sunt sanse sa remediez pe cheltuiala vanzatorului fundatia daca il actionez in instanta ?
Din pacate demersul e unul destul de anevoios. Va trebui sa dovediti ca vanzatorul a avut cunostinta de acest viciu si l-a ascuns cu rea-credinta la momentul vanzarii imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viciu ascuns - probleme imobil cumparat xtheodor xtheodor Buna ziua, In cursul anului trecut am achizitionat un apartament care la prima vedere se potrivea perfect nevoilor mele. Am discutat destul de mult cu ... (vezi toată discuția)
Nerespectare proiect constructie irinavasiliu irinavasiliu Buna ziua! Am cumparat acum 2 luni o casa in oras, fara a solicita expertiza de structura prelabila, bazandu-ma doar pe proiectul initial de constructie ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse teren Vlad Vlad Vlad Vlad Buna ziua, am o intrebare Daca vand un teren intravilan , construibil, unde am si scos un certificat de urbanism unde scrie clar ca se poate face o casa pe ... (vezi toată discuția)