avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intervenient fortat - plangere impotriva procesului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intervenient fortat - plangere impotriva procesului verbal de contraventie

Buna ziua,
Am fost implicat intr-un accident rutier, celalalt a iesit vinovat conform PV de la politie. Individul a facut contestatie la procesul verbal, si dupa primul termen la care nu stiu ce s-a intamplat, am fost chemat ca intervenient fortat in proces. Am fost la arhiva si am studiat dosarul : era doar plangerea contraventiolana si intampinarea politiei ... Ce ar fi cel mai bine sa fac? sa depun ceva intampinare? sa ma duc doar la termen si sa pun ce am de spus? Ce se poate intampla? Se anuleaza procesul verbal si ma scoate pe mine vinovat? Trebuie sa imi pregatesc apararea si sa depun probe care sa imi sustina nevinovatia? Interesant este ca am si o filmare video cu accidentul si o inregistrare vocala cu individul care m-a lovit, in care recunoste ca a intrat in mine.. desi in plangere a scris cu totul altceva, ba chiar s-a contrazis cu ce a scris prima data la politie cand s-a facut constatarea...
Si mai interesant este ca din filmare reiese ca tipul a intrat intentionat in mine... asta dupa ce am intrebat si un expert in expertize auto de la institutul din iasi... Mi se aproba proba video? dar inregistrarea vocala?
Cel mai recent răspuns: ContSters229570 , utilizator 14:23, 1 Iunie 2012
Avand in vedere cele expuse si in special contrazicerile existente intre documentele intocmite de presupusul vinovat,se impune pentru rapiditatea solutionarii cauzei sa studiati l documentele din dosar sa formulati intampinare pe care sa o sustineti si sa o probati cu probele pe care le detineti
pot cere instantei,prin intampinarea pe care o voi depunde, tragerea la raspundere penala pt infractiunea de distrugere?? mentionez ca eu voi incerca sa ii demostrez intentia de a intra in mine. Am probe cu martori si video din care reiese acest lucru. Am chiar si incurajarea unui expert criminalist care a studiat videoul.
Dar daune morale cauzate de stresul procesului, pierderea de vreme, si abuzul individului de a intenta un proces desi era constient de faptul ca e vinovat, ascunzand aspecte importante in declaratiile lui.??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare proces verbal contraventie ContSters229570 ContSters229570 Instanta care anuleaza un proces verbal de contraventie nu se poate pronunta si asupra vinovatiei in accidentul rutier? Sunt in situatia in care cineva m.a ... (vezi toată discuția)
Accident cu distrugere diagnoza_auto88 diagnoza_auto88 Buna ziua!Am avut un accident in luna decembrie 2014 unde un conducator auto a intrat intentionat in mine ca nu l-am lasat sa treaca de pe o banda pe ... (vezi toată discuția)
Citatie judecatorie actiune in regres Sergiukz Sergiukz Buna ziua, in cursul zilei de azi am primit un plic cu citatie in tribunal. Sunt in calitate de intervenient si am obligatia ca in 25 de zile sub sanctiunea ... (vezi toată discuția)