avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Anulare incident de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Anulare incident de plata

Buna seara,
Am si eu o problema. Astazi am intrat in CIP din cauza ca cei de la "soc de combustibil" ( daca nu am voie sa dau nume ) mi-au introdus la plata un BO in mod eronat ptr o factura pe care am platit-o cu Ordin de plata conform intelegerii avute ( si cum reiese si din adresa ce mi-au trimis-o ei ). Eu nu am mai avut disponibil ca sa platesc acest bilet si drept urmare am intrat in CIP ptr incident de plata minor. Am solicitat si celor de la "soc de combustibil" si celor de la Banca scotiana unde isi au ei contu si nu s-a putut retrage biletul de la plata. Aceasta banca fiind singura din Romania care nu poate face acest lucru. Pe ce temei legal cu exeptia art. 36 din Regulament nr 1/2001 al BNR-ului imi pot intemeia actiunea, si in raza teritoriala a carei instanta trebuie depusa. Tin sa mentionez ca banca la care avem noi contul este la o banca diferita si pana acum nu am mai avut in 8 ani de functionare nici un incident de acest gen.
Multumesc anticipat,
Dascalescu Cristian
Ultima modificare: Vineri, 1 Iunie 2012
cristianus, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristianus , utilizator 02:29, 1 Iunie 2012
si de asemenea va rog sa-mi spuneti impotriva cui ar trebui sa-mi indrept actiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in instanta pentru radierea din cip DanyD DanyD Am un client, sc..care a intrat in CIP cu un BO. Desi s-a inteles cu vanzatorul sa-l mai pasuiasca cateva zile si sa nu introduca BO in banca, inevitabilul s-a ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta pentru radierea din cip DanyD DanyD Am un client, sc..care a intrat in CIP cu un BO. Desi s-a inteles cu vanzatorul sa-l mai pasuiasca cateva zile si sa nu introduca BO in banca, inevitabilul s-a ... (vezi toată discuția)
Incident de plata-inregistrat corect in cip? MARIANAV MARIANAV Va rog pe cei care ati trecut prin asta sau cunosteti legislatia sa ma indrumati daca am dreptate acuzand banca ca a publicat eronat pe CIP firma la care este ... (vezi toată discuția)