avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune in instanta pentru radierea din CIP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune in instanta pentru radierea din CIP

Am un client, sc..care a intrat in CIP cu un BO. Desi s-a inteles cu vanzatorul sa-l mai pasuiasca cateva zile si sa nu introduca BO in banca, inevitabilul s-a produs si..imediat a fost inscris in CIP.
A doua zi urmare a acestui incident, sc..clientul meu, a facut plata BO catre beneficiar, tot ptin banca.

Intrebare:
Stiu care este instanta competenta (Tribunalul) stiu ca ma judeca in contradictoriu si cu persoana declaranta respectiv suc. bancii care a facut imediat cererea de inscriere a refuzului de plata bancar la fisierul national de BO precum si cu BNR...dar nu stiu daca este intemeiat motivul ptr. care cer aceasta radiere...faptul ca subscriitorul, respectiv clientul meu...a incasat si el cu intarziere acesti bani (cu 12 ore mai tarziu decat era data scadenta ptr. plata BO)si ca intrarea in incident nu a fost din rea vointa.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mytmarcela , utilizator 10:18, 20 Noiembrie 2009
Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati mesaje identice,de mai multe ori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in instanta pentru radierea din cip DanyD DanyD Am un client, sc..care a intrat in CIP cu un BO. Desi s-a inteles cu vanzatorul sa-l mai pasuiasca cateva zile si sa nu introduca BO in banca, inevitabilul s-a ... (vezi toată discuția)
Incident de plata-inregistrat corect in cip? MARIANAV MARIANAV Va rog pe cei care ati trecut prin asta sau cunosteti legislatia sa ma indrumati daca am dreptate acuzand banca ca a publicat eronat pe CIP firma la care este ... (vezi toată discuția)
Proces cu banca leona777 leona777 buna ziua, cum sa procedez daca am fost introdus in Biroul de credit ptr un BO fara acoperire in banca, insa eu am platit suma respectiva din alta banca catre ... (vezi toată discuția)