avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... proces cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

proces cu banca

buna ziua, cum sa procedez daca am fost introdus in Biroul de credit ptr un BO fara acoperire in banca, insa eu am platit suma respectiva din alta banca catre beneficiar, dar am uitat sa-l anunt sa nu mai introduca BO in banca . Am inteles ca prin proces as putea sa rezolv sa fiu sters de acolo, avand in veder buna mea credinta ( am platit inainte de scadenta suma ). Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc, o zi buna !
Cel mai recent răspuns: leona777 , utilizator 14:44, 26 Noiembrie 2014
In mod sigur nu ati fost introdus in biroul de credit ci in Centrala Incidentelor de Plata (CIP). Din pacate pt. dvs. informatia din CIP nu se poate modifica sau anula decat in cazuri speciale cand exista o eroare de operare si atunci doar ca urmare a unei hotarari judecatoresti. La dvs. nu e cazul pt. ca nu e vorba de nicio eroare (poate doar a dvs.) - a ajuns biletul pentru decontare si dvs. nu ati avut banii in cont. De obicei cei de la banca suna clientul in astfel de situatii si problema se poate remedia in ziua respectiva. Oricum nu trebuie sa va faceti griji prea mari deoarece incidentul este unul minor si nu va afecteaza prea mult.
da, in CIP. Decu nu am sanse printr-un proces sa obtin o anulare. Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

B.o. refuzat - solutii magyari magyari Am un debitor cu care am negociat mai bine de o luna, insa cu etapa amiabila nu am ajuns nicaieri. La un moment dat mi-a spus ca imi achita o suma daca vreau ( ... (vezi toată discuția)
Incident de plata-inregistrat corect in cip? MARIANAV MARIANAV Va rog pe cei care ati trecut prin asta sau cunosteti legislatia sa ma indrumati daca am dreptate acuzand banca ca a publicat eronat pe CIP firma la care este ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin contestat gmd legno srl gmd legno srl buna ziua am dat bilet la ordin cu scadenta in ianuarie ca si garantie la o firma , intre timp am platit 80% din bilet prin banca, lui ia ramas biletul dat ... (vezi toată discuția)