buna ziua, cum sa procedez daca am fost introdus in Biroul de credit ptr un BO fara acoperire in banca, insa eu am platit suma respectiva din alta banca catre beneficiar, dar am uitat sa-l anunt sa nu mai introduca BO in banca . Am inteles ca prin proces as putea sa rezolv sa fiu sters de acolo, avand in veder buna mea credinta ( am platit inainte de scadenta suma ). Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc, o zi buna !
In mod sigur nu ati fost introdus in biroul de credit ci in Centrala Incidentelor de Plata (CIP). Din pacate pt. dvs. informatia din CIP nu se poate modifica sau anula decat in cazuri speciale cand exista o eroare de operare si atunci doar ca urmare a unei hotarari judecatoresti. La dvs. nu e cazul pt. ca nu e vorba de nicio eroare (poate doar a dvs.) - a ajuns biletul pentru decontare si dvs. nu ati avut banii in cont. De obicei cei de la banca suna clientul in astfel de situatii si problema se poate remedia in ziua respectiva. Oricum nu trebuie sa va faceti griji prea mari deoarece incidentul este unul minor si nu va afecteaza prea mult.
B.o. refuzat - solutii
magyari
Am un debitor cu care am negociat mai bine de o luna, insa cu etapa amiabila nu am ajuns nicaieri. La un moment dat mi-a spus ca imi achita o suma daca vreau ( ... (vezi toată discuția)