avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... mentinere post in sectorul bugetar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

mentinere post in sectorul bugetar

Cum se poate mentine un post in sectorul bugetar, daca persoana angajata pe acel post este angajata pe perioada determinata si isi da demisia?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 23:18, 1 Iunie 2012
Doar prin angajarea unei alte persoane ... altfel acest post se va bloca.
ce intelegeti prin ,,mentinerea unui post''
va referiti cumva la bugetat? pentru ca pot avea in statul de functii 100 de functii dar bugetate doar 80
Cu ce scop a fost incheiat cim ul determinat?Daca era incheiat pt. inlocuirea unui angajat pe perioada absentei acestuia din unitate,postul vacantat temporar in urma demisiei nu vi se blocheaza .Angajati un alt salariat pe post pana la revenirea titularului in unitate,in statul de functii postul oricum figurand ocupat de catre titularul acestuia.
Daca cim ul determinat a fost incheiat insa in alte scopuri prevazute de lege,odata cu demisia postul se va bloca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa trec pe postul titularului daca acesta demisioneza? zeppelin_g zeppelin_g Buna ziua. Am fost angajat cu cim perioada determinata pt inlocuirea titularului cu cim suspendat. Acesta doreste sa plece din unitate si doresc sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Angajare pe perioada determinata catalina77 catalina77 Buna ziua. Am si eu o intrebare: intr-o institutie bugetara, cum se fac angajarile pe perioada determinata, pe posturile ramase libere din cauza plecarii in ... (vezi toată discuția)
Angajat temporar - titularul isi da demisia bogdann13 bogdann13 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat! Ma numesc Bogdan si ocup un post temporarr vacant. Titulara postului si-a facut in septembrie trecut o ... (vezi toată discuția)