avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Compensare datorii catre asociat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Compensare datorii catre asociat

Detin un SRL aflat in dizolvare voluntara. Societatea are datorii catre asociat rezultate in urma platii unui leasing auto. Contractul de leasing se incheie si as dorii sa stiu daca pot trece autoturismul pe persoana fizica in urma hotararii AGA..
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 13:06, 3 Iunie 2012
La sfarsitul leasingului se poate vinde, cu factura, autoturismul asociatului fata de care firma are datorii, iar dupa aceea valoarea autoturismului se poate compensa cu datoria firmei catre asociat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate pe trei ani m_nitu m_nitu Buna ziua . datorita impozitului forfetar ma vad nevoita sa suspend activitatea firmei. Vreau sa va intreb daca are vreo influenta acest lucru asupra ... (vezi toată discuția)
O ciudatenie conliviu conliviu Una bucata ciudatenie #-o: O societate comerciala A vinde un bun (sa presupunem, parti sociale, pe care le detine la un srl B). Cumparatorul este unul din ... (vezi toată discuția)
Taxa imposibila de mediu pt masina amortizata pe firma care nu mai are activitate pavelb pavelb Am o intrebare pt cine poate sa raspunda, sa va spun problema: 1. Am o masina pe firma total amortizata. 2. Nimeni nu mi-o cumpara pt ca este anul de ... (vezi toată discuția)