avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare SRL sau II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare SRL sau II

Buna ziua , sunt economista si am facut in timpul facultatii si cursul de pedagogie. Nu am lucrat niciodata in invatamant. As vrea sa deschid o gradinita particulara si nu stiu daca pot II. As opta pentru aceasta varianta deoarece este mai usor dpdv contabil. Ce ma sfatuiti ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:07, 2 Iunie 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru infiintare gradinita particulara simona68 simona68 buna ziua, Pot infiinta o gradinita partculara sub forma II cod caen 8423 sau 8523 daca sunt economista si am facut un curs de pedagogie in facultate sau ... (vezi toată discuția)
Care e numarul minim de copiii acceptat pentru deschiderea unei crese/gradinite pasinciuc pasinciuc Buna ziua , momentan lucrez in Londra la o gradinita privata dar imi doresc foarte tare sa ma intorc in Romania unde am o casa suficient de mare ca sa pot ... (vezi toată discuția)
Care e cea mai avantajoasa forma juridica pt deschiderea unei gradinite? mihaela2007 mihaela2007 servicii educative de invatamant prescolar. care e cea mai avantajoasa forma juridica? serviciile educative sutn purtatoare de tva? (vezi toată discuția)