avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfiintarea unui pct de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfiintarea unui pct de lucru

Buna ziua,am o problema si anume: se desfiinteaza un punct de lucru deschis in alta localitate,acolo am 3 angajati la fast- food care sunt in perioada de proba inca.In situatia asta cum le desfac cim-ul? Potrivit art 31...numai cu notificare scrisa?(mentionez ca acestia vor ramane angajati la cealalta firma care se deschide in acelasi pct de lucru care a fost al nostru...sau trebuie neaparat cu restrangerea activitatii(aici e mai multa bataie de cap....preaviz etc.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:05, 1 Iunie 2012
Fiind in perioada de proba , angajatorul ii poate notifica cu privire la incetarea c.i.m., in baza art.31 alin.3 C.mun. .. nu este obligatoriu sa se faca incetarea cu art.65 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in timpul perioadei de proba cristina69 cristina69 Buna dimineata. Va rog mult sa imi spuneti daca un salariat angajat pe un post de conducere aflat in perioada de proba de 90 de zile, conform CIM, doreste ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba-preaviz scorpymb scorpymb sunt angajat in perioada de proba,am nevoie de previz daca vreau sa plec? daca doar anunt ca nu mai vin la lucru dintr-o anumita zi poate sa-mi opreasca din ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba cornelicamia cornelicamia Buna ziua, sunt angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata dar am trecuta perioada de proba de 90 zile in cim.As vrea sa stiu ce drepturi am in ... (vezi toată discuția)