avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Articolul 87, alin. (1) - conducerea unui autovehicul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Articolul 87, alin. (1) - conducerea unui autovehicul in stare de ebrietate

in data de 31.05.2012, am vrut sa parchez masina personala de pe o strada in parcare. am lovit o masina parcata si am avariat-o usor, dupa care am lovit un zid de beton. au venit politisti si am avut 0,92mg/l alcool in aerul expirat, am recoltat si o proba biologica(din cate am inteles iese cam dublu de obicei alcoolemia fata de etilotest), nu am refuzat o alta proba, dar nu am facut, nu mi sa cerut. am recunoscut in declaratie ca am baut. nu au fost victime sau accidentati. am permis din 1993, am dat o singura amenda pentru stationare interzisa. nu am avut condamnari sau alte belele. ce pedeapsa risc. care este procedura de urmat acum.
Cel mai recent răspuns: pintenarug , utilizator 16:29, 5 Iunie 2012
Cel mai probabil vi se întocmeşte dosar penal. Puteţi scăpa cu o pedepasă cu suspendarea executării pedepsei, în funcţie de toate circumstnaţele cauzei .Pedeapsa prevăzută de lege este închisoarea de la 1 la 5 ani.
crede-ti ca pot primi pedeapsa de inchisoare cu executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.41 nconstantinescu2003 nconstantinescu2003 Stie cineva sa-mi spuna, cat ar fi rezultatul probelor biologice, in cazul in care la etilotest a iesit 0.41? multumesc! (vezi toată discuția)
Alcool la volan... ContSters323118 ContSters323118 Buna ziua! Am fost prins in timp ce conduceam un autovehicul cu o alcoolemie in aerul expirat 0,57 mg/l, noaptea.. pe un drum slab circulat, practic nu era ... (vezi toată discuția)
Probleme , niste raspunsuri va rog buli83 buli83 buna ziua , mi sa retinut permisu de conducere , eram stationat in Peco , mi sa spus ca am circulat cu o viteza de 109 km , am suflat in etilotest , nici macar ... (vezi toată discuția)