avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnat in minorat pentru furt-pot obtine permis de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnat in minorat pentru furt-pot obtine permis de conducere?

buna tuturor, daca am cazier din perioada minoratului pentru savarsirea infractiuni de furt calificat si avand in considerare ca acum am varsta de 27 de ani ma afecteaza la obtinerea permisului de conducere? multumesc anticipat!
Nu va afectează. Puteţi obţine permisul fără probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu si eu daca mai pot da de permis valytza valytza In urma a cateva luni am fost condamnat la 3 ani cu suspendare...pentru savarsirea unei fractiuni...de (furt calificat)...Unii spun ca pot da ...altii nu..Acum ... (vezi toată discuția)
Daca voi fi condamnat cu suspendare pot sustine examenul pentru a obtine permisul de conducere? St3phanut28 St3phanut28 Salut.Am si eu o intrebare. La varsta de 15 ani am savarsit o infractiune de furt calificat. Eu acum am 17 ani dar nu s-a terminat nebunia cu procesul. Sa ... (vezi toată discuția)
Conducerea cu autovehicul neinmatriculat + numere false florinpopescu florinpopescu Buna ziua, Am fost prins acum doua saptamani circuland cu autovehicul neinmatriculat,si cu numere false. In anul 2001 am fost condamnat pentru furt la 1 an ... (vezi toată discuția)