avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... referitor la contractul de comodat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

referitor la contractul de comodat

Buna dimineata,
Am buletin pe 10 ani la aceasta adresa, referitor la contract, este facut cu titlu gratuit si intelegerea a fost facuta inainte de incheierea contractului, a fost alegerea lor,contractul ma obliga pe mine sa platesc toate facturile, sa nu subanchiriez,sa nu-i schimb destinatia,sa conserv spatiul imprumutat in conditiile art.1564 Cod Civil si am drept de folosinta a intregului apartament pe aceasta perioada.
Adriana
Cel mai recent răspuns: ContSters21696 , utilizator 19:12, 22 Decembrie 2008
Asta e bine, dar care este problema care va nelinisteste?
Contractul si clauzele sunt absolit corecte. Care este problema?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns adriana totan adriana totan Buna seara, Nu vreau sa devin plictisitoare cu problema mea, cred ca am spus la inceput, este un contract de comodat pe 10 ani, cu titlu gratuit si drept de ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat!!! Sibelux Sibelux As dori o informatie referitor la o situatie in care ma aflu, situatia este urmatoare: am facut contract de Comodat cu proprietarul spatiului care urma sa il ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intrebari adriana totan adriana totan Buna dimineata, Ma nelinisteste faptul ca sunt deranjata mereu de un si jumatate de comodanta, ca a avut ganduri ascunse pe care nu mi le-a facut cunoscute ... (vezi toată discuția)