avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere in garantie!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere in garantie!

Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspund!Se poate chema in garantie pe alte 3 persoane pe fond al procesului?sau trebuia la la primul termen,intimpinare?Procesul e spre sfarsit si vreau sa aduc in ganatie si alte persoane care aveau aceasi responsabilitate ca si mine!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 24 Decembrie 2008
Cererea făcută de pârât se va depune o dată cu întâmpinarea; când întâmpinarea nu este obligatorie, cererea se va depune cel mai târziu la prima zi de înfăţişare (art.61 alin.1 teza a II-a C.proc.civ.) .
Nerespectarea termenelor de depunere a cererii de chemare în garanţie este sancţionată, conform art.135 C.proc.civ., cu judecarea separată a cererii de intervenţie, faţă de cererea principală şi nu cu respingerea cererii ca tardiv introdusă.
Faptul că o cerere de chemare în garanţie a fost formulată şi depusă de pârât după prima zi de înfăţişare nu poate avea drept consecinţă respingerea ei ca tardivă, ci doar judecarea ei separată
cum adica se va judeca separat?adica va fi un alt dosar,un alt proces cu persoanele aduse in garantie de mine?sau in cadrul aceluiasi dosar in care sunt acum?
Judecarea separata inseamna un alt dosar, un alt proces.
Da, solutionarea cererii de chemare in garantie depusa peste termen va face obiectul unui nou dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala peste termen ContSters14151 ContSters14151 As avea nevoie urgenta de decizii ale ICCJ si decizii CEDO care sa contina admiterea unei cereri reconventionale peste termenul legal, respectiv odata cu ... (vezi toată discuția)
Depunere intampinare summergiulia summergiulia am fost citata ca parata in procesul de divort.Pe citatie scrie ca am obligatia de a depune intampinare,cu 5 zile inainte de termnul syabilit.Prinsa cu ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in judecata Brokeru22 Brokeru22 La cererea de chemarea in judecata depusa impotriva Directiei de Finante Publice , se poate solicita citarea Administratiei Fondului pentru Mediu pentru a fi ... (vezi toată discuția)