avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... este corect?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

este corect?

Am nevoie de un raspuns.- codul CAEN al firmei nu este inclus in lista celor de la MEDIU, pentru autorizare, functionam pe proprie raspundere(deci nu avem un impact major asupra mediului), in urma unei sesizari vin cei de la garda de mediu si dau amenda. intreb; legea si hotaririle toate din legislatia de la mediu se refera numai la'' agenti economici autorizati''....., pot veni in uram unei sesizari sa de amenda?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:34, 6 Iunie 2012
Orice persoana care a incalcat legea mediului poate fi amendata chiat daca nu e persoana autorizata .
HG 856/SPUNE CA NUMAI AGENTI ECONOMICI AUTORIZATI, TREBUIE SA TINA EVIDENTA DESEURILOR, SI LEGEA 211/2011 SPUNE CLAR CA NU SE APLICA PREZENTA LEGE LA -SUBPRODUSELE DE ORIGINE ANIMALA CARE SE SUPUN REG.1774/2002. SOCIETATEA NOASTRA NU A INCALCAT NICI O LEGE A MEDIULUI SI DECI....NU TREBUIE SA PLATEASCA....VA ROG SA RASPUNDETI NUMAI DACA NE PUTETI AJUTA. VA MULTUMESC.
Mesaj repostat:
@ andreigrigoriu

Forum Drept Comercial - probleme juridice in afaceri
Discutie este corect?
Data mesaj Marti, 5 Iunie 2012, 14:11


Avertisment !

Stimat forumist,

Vă rog să evitați folosirea nejustificată a majusculelor. În lumea on-line este ca și cum ați țipa la auditoriu.

De altfel, regulamentul forumului prevede:

1.2. Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, sau cu alte artificii este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.

Vă mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare teren Barlaulivia Barlaulivia MOSTENESC CU CERTIFICAT DE MOSTENITOR O SUPRAFATA DE TEREN EXTRAVILAN, DIN 2011. TERENUL ESTE FOLOSIT DE APROXIMATIV 80/90 ANI DE ... (vezi toată discuția)
Chemarea in garantie a partii care a incasat rovigneta ContSters159316 ContSters159316 am un pvcontraventie pentru neplata rovigneta . in realitate rovigneta a fost platita insa cei care au incasat rovigneta au incasat gresit adica au ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata DORINA1955 DORINA1955 1,DACA EU SUNT NEMULTUMITA DE O HOTARARE JUDECATOREASCA POT SA DAU IN JUDECATA JUDECATORUL RESPECTIV CEVA ASEMANATOR CU MALPRAXIXUL LA MEDICI CE CALE DE ... (vezi toată discuția)