avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile libere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile libere

Am si eu o problema la locul de munca "scumpul meu sef" nu doreste sa imi dea zile libere asa cum l-am rugat si eu(tinand cont k de o luna ii tot amintesc si tot imi zice k o sa se rezolve )dar vad k nu ma ia in seama de loc. ce este de facut ?cui ma pot adresa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:30, 22 Iunie 2012
Nu este obligatoriu sa va motivati cererea de demisie .. dar daca doriti, puteti face aceasta mentiune.
Ce pot face in cazul in care demisia dat de mine nu este aceeasi cu cea care ajunge la sediu firmei, adica daca este modificata? Va mutumesc!
NImeni nu are cum sa va modifice cererea de demisie .. in caz contrar, il puteti acuza de fals in inscrisuri sub semnatura privata., situatie in care decizia de incetare a c.i.m. poate fi anulata de catre instanta la solicitarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare GABRIEL1960 GABRIEL1960 Se pot efectua ore suplimentare in limita a 48 ore saptamanal fara obligatia angajatorului de a acorda repaos 48 ore consecutive? Daca da in ce mod? Precizez ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare soucadan soucadan Buna ziua, un angajat este chemat la lucru si efectueaza intr-o zi de sambata 4 ore, cate ore libere va primi in urmatoarele 60 de zile?....4 ore sau 8 ore? (vezi toată discuția)
Repaus saptamanal Alex.cinta Alex.cinta Salut. Treaba sta în felul urmator: pe data de 28,29 și 30 (luni, marți, miercuri) am concediu de odihna. Pe data de 31(joi) lucrez. Pe 1,2 și 3(vineri, ... (vezi toată discuția)