avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pensie privata pentru urmas
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pensie privata pentru urmas

Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema:
- cumnatul meu a decedat in luna februarie si saptamana trecuta sora mea a primit de la o firma privata de asigurari o hartie prin care este instiintata ca fondul la pensia privata este in cuantumul unei sume. Intrebarea este daca beneficiaza sora mea doar de fondul acumulat sau poate primi pentru cei doi copii si de o pensie de urmas de la acest fond. Multumesc anticipat.

Editat de moderator simonette12- identificarea pers. juridice nu este de dorit (pct.2.11 din Regulament).
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iunie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 08:01, 3 Iunie 2012
Va beneficia doar de fondul acumulat. Pensie de urmas beneficiaza de la Casa de Pensii a Statului daca indeplineste conditiile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuirea masurii arestarii preventive tatianahoanca tatianahoanca buna seara tuturor.am o nelamurire sotul meu este arestat preventiv pentru talharie.astazi trebuie sa i se dea pronuntare cu privinta la mandat ...am sa ... (vezi toată discuția)
legea 118/1990 actualizata 2015-pot beneficia de depagubiri banesti? petreica petreica familia mea a fost deportata an baragan anpreuna cu fratele la varsta de 1an si la o luna a decedat din cauza conditiilor si va rog un raspuns daca beneficiez ... (vezi toată discuția)
Abuz companie de creditare pilulache pilulache Am lucrat ca agent la o companie de creditare si acum ceva vreme am cerut de 2 clienti niste bani imprumut, iar acum a a venit unul de la antifrauda si mi-a ... (vezi toată discuția)