avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Examen Barou 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Examen Barou 2012

Buna!
Va rog sa ma ajutati cu o informatie: unde gasesc detalii despre materiile din care se da examenul de admitere in Barou? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 15:15, 4 Iunie 2012
la baroul unde vrei sa te inscri sau pe site UNBR daca au fost afisate
cel mai bine mergi la baroul unde vrei sa te inscri si vei obtine relatii de acolo
octaviana86 a scris:

Buna!
Va rog sa ma ajutati cu o informatie: unde gasesc detalii despre materiile din care se da examenul de admitere in Barou? Va multumesc


Examenul de admitere in barou se va sustine din urmatoarele discipline: Organizarea si exercitarea profesiei de avocat,Drept Civil,Drept procesual civil,Drept penal si drept procesual penal.
Mai multe detalii despre examen gasiti aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre deficientele examenului de definitivat din iunie 2008 la barou bucuresti Mihaela Anghelus Mihaela Anghelus Citind cu atentie : - Decizia Comisiei Permanente a UNBR nr. 1489/27.10.2007 ; - Hotararea Consiliului Uniunii UNBR nr. 295/15.12.2007; ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2012 kiatra kiatra buna, am creat acest topic pentru a avea un suport de discutie pentru examenul de barou din 2012 , fie ca va fi o sesiune de primavara sau doar una de ... (vezi toată discuția)
Examen primire in barou oana_marria oana_marria as vrea sa stiu care sunt materiile optionale pt examen, inca nu m-am inscris (vezi toată discuția)