avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen primire in barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen primire in barou

as vrea sa stiu care sunt materiile optionale pt examen, inca nu m-am inscris
Cel mai recent răspuns: cucu_bau , utilizator 17:39, 6 August 2009
:sorry:optional este doar sa te inscrii sau nu.....
Se da examen acum in septembrie pe data de 9-IX ,asa ca trebuie sa mergi la tine la barou si sa intrebi materiile optionale pentru examen si ce acte iti trebuie la inscriere.
nu exista materii optionale la admitere. numai la def.
materiile pentru admitere sunt: organizare (L51); Dr. civil, Dr. penal, Dr.Pr. civil, Dr.Pr. penal, toate 5 sunt probe scrise cu subiecte unice la nivel national (probabil...) metodologia se va anunta cu 30 zile inainte adica zilele urmatoare.
bafta
Ultima modificare: Marți, 4 August 2009
Alex Chiciu, Avocat
Alex, te rog sa ne mai ajuti cu o informatie: stii cumva si unde se va publica aceasta metodolgie? Daca se publica pe site-ul unbr, la ce subdomeniu?! Am vazut ca pentru anii trecuti nu apare metodologia la examenul de admitere.
Multumim anticipat.
nu stiu....o sa apara si pe baroul bucuresti cred....cel putin pentru bucuresti...

Alte discuții în legătură

Intrebare lichidatorul lichidatorul Daca sustin examenul de admitere in Baroul Bucuresti pot sa lucrez ca stagiar la un cabinet de avocatura din alt judet? Multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou ialomita elged elged salut! sunt ultimul an la drept si as vrea sa stiu si eu cam pe cand se da admiterea in baroul ialomita (luna)ca sa stiu si eu cum imi planific materia!!!si ... (vezi toată discuția)
Caut notar public indrumator pentru stagiatura prodan_cristian prodan_cristian Va salut cu respect , numele meu este Prodan Cristian , sunt student in anul 4 la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest , caut Notar Public ... (vezi toată discuția)