avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EROARE MATERIALA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EROARE MATERIALA

Va rog frumos, daca poate cineva sa ma ajute in urmatoarea situatie: am mostenit un imobil (casa de locuit) in urma dezbaterii succesorale, dar in hotararea definitiva si irevocabila, pozitia topometrica a imobilului nu corespunde cu realitatea. Am facut cerere indreptare eroare materiala dupa care am primit raspuns ca trebuie sa fac o actiune de partaj suplimentar. Nu stiu cum se face aceasta cerere si nici nu am gasit model tipizat de formular, in concluzie nu stiu cum se procedeaza si nici nu imi permite situatia sa consult un avocat. Va rog mult, daca poate cineva sa ma ajute. Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ContSters253638 , utilizator 13:09, 3 Iunie 2012
opinia mea este ca nu va trebuie un supliment la masa -din ceea ce scrieti, ci o granituire revendicare..

inteleg prin pozitia topometrica a imobilului ca va suprapuneti cu unii vecini si nu ca ati avea suprafata in plus..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj suplimentar ContSters251156 ContSters251156 Buna ziua. Va rog frumos sa-mi spuneti ce acte imi trebuie la dosar pt. actiunea de partaj suplimentar in urmatoarea situatie: in urma decesului tatalui meu am ... (vezi toată discuția)
Îndreptare eroare materialã ContSters251156 ContSters251156 În prealabil dezbaterii masei succesorale formate dintr-un imobil şi terenul aferent, am cerut expertiza acestora, care de altfel a şi fost făcută, dar ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut ? Viorel Stancut Viorel Stancut Am obtinut prin hotarare irevocabila un teren intravilan. Expertul judiciar a inscris eronat in raportul de expertiza dimensiunile terenului. Prin urmare, ... (vezi toată discuția)