avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Voi beneficia de indemnizatie pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Voi beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului?

buna ziua , de 2 ani sunt angajata la o firma pe perioada nedeterminata cu 2 ore/zi si cu un salariu brut de 250 lei/luna. sunt insarcinata in 29 saptamani si voi naste la inceputul lunii august . intrebarea mea este daca voi primi indemnizatia pt cresterea copilului si ce valoare va avea aceasta ( daca o voi primi ) . multumesc
Cel mai recent răspuns: ami1976 , utilizator 19:17, 3 Iunie 2012
Da, veti primi indemnizatia si aceasta va fi in cuantum de 600 lei pe luna + 200 lei alocatia copilului.
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc mihaelapruteanu mihaelapruteanu buna ziua am si eu o intrebare lucrez de 1 an si 6 luni cu contract de munca si am ramas insarcinata ( mentionez ca contractul este pe o perioada nedeterminata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului helga32 helga32 urmeaza sa nasc in luna iulie 2010 sunt nelamurita cu anumte lucruri, nu inteleg voi primii 600 lei indemnizatie pentru cresterea copilului plus 200 lei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia dupa legea de la 01 ian.2009 grecescu_andreea grecescu_andreea Buna seara! am si eu dilema. vreau sa ma angajez ca si economist dar cu 4 ore..adik la jumatate de norma ( 540 de lei brut)..dupa ce voi cotiza la stat sa ... (vezi toată discuția)