avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce demersuri sa fac pentru a inchiria pamantul unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce demersuri sa fac pentru a inchiria pamantul unei firme de petrol?

Buna ziua.
Am nevoie de un sfat.
Ce demersuri sa fac pentru a inchiria pamantul unei firme de petrol ?
Sonda este de mult timp pe acest pamant, dar nu m-am gandit sa cer chirie, dar acum am aflat ca aceasta firma plateste chirie proprietarilor din alta zona, carora le foloseste pamantul.
Actul de proprietate este pe numele tatalui meu care este mort.
Trebuie sa-l trec pe numele meu ca sa pot sa-l inchiriez?
Eu as vrea sa-i dau fiicei mele, sa primeasca ea banii. Sa-l trec pe numele ei, cum sa procedez?
VA MULTUMESC.
Ultima modificare: Duminică, 3 Iunie 2012
SANDATENESCU, utilizator
Deschideti succesiunea si in baza certificatului de mostenitor puteti notifica societatea sa va plateasca chirie. Nu puteti trece direct pe numele fiicei terenul, aceasta va va mosteni ,doar daca doriti sa i-l donati sau sa i-l vindeti in timpul vietii ,dar numai cu certificatul de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate vinde un pamant pe care se afla o sonda de petrol? SANDATENESCU SANDATENESCU Buna ziua. Avem un pamant mostenire de la parintii pe care vrem sa-l vindem. Pe acest pamant se afla o sonda de petrol, cum sa procedam sa vindem pamantul, ... (vezi toată discuția)
Depunere formular anaf Gigi-55 Gigi-55 Ce se mai poate face, ca sa fie legal, in situatia cand fostul administrator a inchiriat un spatiu la subsol. pentru o persoana ca sa locuiasca acolo, fiind ... (vezi toată discuția)