avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitionare imobil de la o societate comerciala ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitionare imobil de la o societate comerciala aflata in insolventa

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce presupune achizitionarea unui imobil de la o Societate Comerciala aflata in insolventa,mai exact ,in calitate de cumparator despre ce date ar trebui sa ma informez inaintea incheierii contractului de vanzare-cumparare.
Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 3 Iunie 2012
victoria-maria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:59, 3 Iunie 2012
Trebuie sa verificati mai intai la carte funciara care sunt sarcinile care greveaza bunul .... iar daca nu sunt astfel de sarcini, spun ca nu e nici o problema. Daca sunt ar trebui sa fie acoperite cu pretul pe care il achitati pentru bun pentru a putea fi radiate sarcinile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in cf a ipotecii legale marius_mad87 marius_mad87 Buna ziua, As dori sa aflu daca ipoteca legala instituita pentru restul de pret datorat pentru un imobil (Ncc, art. 2386, pct 1), se inscrie la sectiunea ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa precontract? erica1 erica1 Buna ziua,as dori sa-mi cumpar un apartament nou intr-o zona rezidentiala din Cluj.Am gasit apartamentul,am platit un avans,ocazie cu care am incheiat un ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva incheierii de cf marius66gri marius66gri Am cumparat in 2012 o garsoniera cu contract de vanzare cumparare in regula, si cu CF-ul fara sarcini. In acest contract este stipulat ca si vanzatorul de la ... (vezi toată discuția)