avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Urgent! Am nevoie de un link privitor la instantele ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Urgent! Am nevoie de un link privitor la instantele din Chisinau!

Am urmatoarea problema: trebuie sa aflu data la care a fost emis un mandat de arestare preventiva in Chisinau. Am innebunit cautand pe justice.md, se pare ca acolo nu exista sedintele in care sunt dispuse emiterile mandatelor de arestare.
Daca are cineva un alt link...multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 22:00, 3 Iunie 2012
Incercati: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestarea preventiva - luarea masurii oltul oltul daca in cursul urmaririi penale parchetul ia masura de a aresta faptuitorul cum se procedeaza? trimit o citatie si ma prezint si voi fi arestat sau vin la ... (vezi toată discuția)
Mandatul european de arestare Maria_1980 Maria_1980 Buna seara, As dori sa stiu daca un mandat european de arestare este emis inainte sau dupa ca persoana sa fie cautata de interpol? Exista un site sau vreo ... (vezi toată discuția)
Mandat european de arestare Carlitosway Carlitosway Va rog sa mi Spune-ți cum pot afla dacă pe numele meu este emis un mandat european de arestare? Anul trecut in Noiembrie România a emis un mandat european ... (vezi toată discuția)