avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Buna seara,sotul meu a mai fost casatorit,iar cu prima sotie, au achizitionat un autoturism Logan,in anul 2006,pe numele acesteia,in sistem leasing,o perioada de timp autoturismul a fost la sotul meu,acesta platind si ratele la banca,dupa care i l-a cedat fostei sotii,dar fara sa faca partaj.Precizez ca leasingul este pe o perioada de 10 ani.Daca sotul meu a divortat,mai are vreun drept asupra autoturismului?
Cel mai recent răspuns: Vasile Mihaela , Consilier juridic 02:03, 4 Iunie 2012
Daca nu s-a intentat actiune in partajarea bunurilor comune si nu exista o hotarare care sa stabileasca care bun, cui apartine exista inca o comunitate de bunurim poate folosi masina, ii apartine in aceeasi masura ca si fostei sotii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj catalina.p catalina.p Ea a achizitionat 1)un autoturism in valoare de 36000 ron- prin credit bancar pe 7 ani-cu 8-9 luni inainte de incheierea casatoriei , dar cu 2 luni inainte ... (vezi toată discuția)
Executare silita Cristhina Cristhina Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Pe perioada casatoriei am cumparat prin credit 1 garsoniera, 2 terenuri si 2 autoturisme. Anul ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat referitor la partaj cecilia11 cecilia11 am divortat, pe cale amiabila, la 31.03.2008; in iunie 2007, am platit unei firme, o suma de ......... EUR, pentru o masina de import (am primit pentru banii ... (vezi toată discuția)