Salutare!!!! Ma confrunt cu urmatoarea situatie :In anul 1994 am cumparat 600 mp teren ,iar in contractul de vanzare cumparare s-a specificat faptul ca din cei 600 mp doar pentru 400 mp vanzatorul are titlu valabil, restul dobandindu-l pe riscul meu.
Ulterior, am incheiat cu Primaria un contract de inchiriere pe cei 200 mp teren.
Zilele trecute am aflat de existenta unei hotarari judecatoresti conform careia acest teren a fost dobandit de catre persoana care mi-a vandut mie terenul inca din anul 1998 prin uzucapiune.
Ce pot face acum pentru a denunta contractul de inchiriere? Trimit o notificare Primariei?
Mai pot cere restituirea chiriei platite intrucat a fost incasata de catre acestia in mod ilegal?
Denuntarea contractului de locatiune,in situatia actuala nu se mai justifica
Analizati clauzele contractual negociate si asumate care prevad conditiile de reziliere contract locatiune
Daca apreciati ca detineti probe indubitabile care sa va sustina pretentia,puteti formula actiune in instanta prin care sa solicitati restituirea sumelor percepute
Uzucapiunea
ovidiu19
Buna ziua. Am cumparat o cladire cu teren aferent acesteia in suprafata de 332 m.p. de la un proprietar, cu contract de vanzare cumparare prin notariat. ... (vezi toată discuția)