avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care sunt calea si termenul in care pot ataca o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care sunt calea si termenul in care pot ataca o decizie pronuntata de ICCJ?

Am introdus actiune de comparatie de titluri (de proprietate) in 2009. S-a judecat la tribunalul Bucuresti, iar la fond s-a dat solutie "inadmisibilitate", la apel, curtea a considerat titlul proprietarilor (mostenitori) ca valabil in fata titlului chiriasilor ce au cumparat de la stat (care nu avea titlu si care expropiase abuziv proprietarul) pe legea 112/95. Luna trecuta ICJ, a dat solutie la recursul intentat de proprietarii, cumparatori in baza legii 112/95, considerand ca si acestia au un drept de proprietate si se incalca prevederile art. 1 de la CEDO si a admis recursul intentat de acestia.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 4 Iunie 2012
contestatie in anulare - daca exista motive !
Sau revizuire , in conditiile prevazute de art.322 -328 C.proc.civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nationalizare in 2012 ? kostiv kostiv Din 2000, am depus cerere de revendicare a imobilului din Bucuresti, constuit de bunicul meu prin 38'. In momentul depuneri actiunii, nu cunosteam situatia ... (vezi toată discuția)
Proprietari deposedati kostiv kostiv Subiect: Nationalizare in 2012 ? Din 2000, am depus cerere de revendicare a imobilului din Bucuresti, constuit de bunicul meu prin 38'. In momentul depuneri ... (vezi toată discuția)
Cai de atac Marta Tot Marta Tot Ce cai extraordinare de atac exista in cazul respingerii de catre ICCJ a unei cereri de revizuire a unei hot.def. si irev.? (vezi toată discuția)