avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatii functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatii functionare

as dori sa stiu ce acte imi trebuiesc sa deschid o firma de inchirieri biciclete si ce autorizatii
Ultima modificare: Luni, 4 Iunie 2012
codrin49, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 13:28, 4 Iunie 2012
Documentele necesare pentru infiintarea unei societatii comerciale le gasiti pe site-ul Registrului Comertului - formalitati - persoane juridice - punctul 1.
Va trebui sa respectati prevederile OG 99 din 2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata.
In privinta autorizatiilor va trebui sa verificati daca activitatea prestata de catre dvs. necesita autorizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare autorizatie functionare srl FLORIN RADU FLORIN RADU apelez la colegii priceputi in comercial/administrativ si ii rog sa imi spuna care este legislatia care reglementeaza anularea / retragerea / suspendarea ... (vezi toată discuția)
Comertul ambulant lumyandreea1977 lumyandreea1977 As dori sa stiu care este legislatia ce reglementeaza comertul ambulant pe domeniul public. Ma intereseaza Hotararea Consiliului General al Municipiului ... (vezi toată discuția)
Acord de functionare adcoimpex adcoimpex Sotia obtine venituri din activitatea independenta “ inchiriere de camere in scop turistic”. Anual primim de la AFPM Sibiu decizia de impunere pe ... (vezi toată discuția)