fanfan67 a scris:
Multumesc mult pentru sfat am luat legatura cu sindicatul prolex sa vedem daca ma poate ajuta
stii cum e cand esti in treaba toti te intreaba dar cand nu mai esti nu te mai baga nimeni in seama am sa ma adresez si instantei multumesc
totusi nu am inteles nici acum de ce sa scris boala obisnuita si ce rol are aceasta la infart nui inteleg legatura cinei de vina
Cred ca incet incet apele incep sa se limpezeasca !!
"MAI despre acordarea ajutoarelor:
Din informatiile pe care le-am primit recent am aflat ca ministrul administratiei si internelor, in data de 20.09.2012, a semnat o dispozitie pentru efectuarea platii integrale a restantelor ajutoarelor cuvenite cadrelor militare la data trecerii in rezerva si a politistilor la data incetarii raporturilor de serviciu, in conformitate cu prevederile art. 20, anexa 7, cap. II, sectiunea 3 - drepturi specifice activitatii desfasurate in institutii publice din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala, din Legea nr. 284/2010, respectiv art. 5, alin. (2) si art. 13, alin. (2) din Legea nr. 285/2010. Platile se vor efectua incepand cu 01.10.2012, corespunzator drepturilor cuvenite de la data trecerii in rezerva. " SCMD
Daca cineva are persoane
apropiate inca in activitate, va rog sa confirme sau sa infirme stirea. Multumesc.
Sa ne ajute Dumnezeu sa fie reala informatia...