avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto - recuperare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto - recuperare

daca am platit taxa auto si nu mai sunt posesorul autoturismului deoarece l-am vandut,mai pot primi taxa inapoi?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 13:50, 8 Iunie 2012
In nici un caz, pt ca pe langa formularul tip, tb sa depuneti copie talon, copie contract de vanzare cumparare, dureaza 30 zile, timp in care se verifica si proprietarul masini:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez masina de la politie fara act de vanzare-cumparare raduadrian00 raduadrian00 Buna ziua.Am vandut un autoturism in martie 2011 am radiato fiscal de la taxe si impozite dar nu am radiato de la politie.Acum dupa 4 ani risc sa fiu executat ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat un autoturism care fusese adus din Germania si inmatriculat in 2008 de fostul proprietar. Am inregistrat-o la finante si cand am mers sa o ... (vezi toată discuția)
Taxa auto ely_f ely_f In 2008 am platit taxa de prima inmatriculare ptr un autoturism, pe care ulterior l-am vandut. Am inteles ca pot acctiona finantele in judecata sa-mi recuperez ... (vezi toată discuția)