Sunt angajata de 2 luni (perioada determinata) la o firma, dupa ce am beneficiat de somaj, de care ar fi trebuit sa beneficiez paa in luna august 2012. Firma la care lucrez are unele probleme financiare, motiv pentru care am de ales intre prelungirea perioadei determinate cu inca 2 luni, refuz si intru iar in somaj??? sau concediu fara plata periodic...Nu stiu ce pot face in situatia de fata...Daca intru iar in somaj, se recalculeaza suma reprezentand indemnizatia de somaj?, se prelungeste perioada de somaj sau se reia cea anterioara pana in august 2012?
Va rog sa ma ajutati cu un sfat avizat.
Va multumesc .
O zi buna!
Se reia perioada urmand sa beneficiati de somaj pana la terminarea lunilor la care aveti dreptul. Indemnizatia nu se recalculeaza. Va prezentati la agentie cu decizia de incetare.
1. Cand ati incheiat CIM pe perioada determinata indemnizatia de somaj a fost suspendata si se va relua, de unde a ramas, dupa incetarea CIM, pana la terminarea perioadei de somaj la care aveati dreptul.
2. Mergeti la Agentia de Somaj cu decizia de incetare a CIM.
Reluare somaj
cosmin20141
Buna seara,
Sunt in somaj de trei luni, in urma unei concedieri, as dori sa stiu daca ma pot angaja pentru o perioada determinata de 12 zile cu contract de ... (vezi toată discuția)