Buna ziua,sunt o fata de 23 de ani,la rugamintea unui coleg de apartament,am trimis un colet,de pe numele meu,mentionez ca pe colet am scris diverse,in colet erau cateva obiecte,n-am intrebat ce si cum..
Dupa ce a fost ridicat coletul,m-a contactat persoana respectiva,ca face reclamatie,ca l-am inselat,ca trebuia sa-i trimit un produs si am trimis altceva...si ca o sa mearga la politie.Ce se poate intampla? va rog,spune-ti-mi sunt speriata.:((
Convenţiile se pot încheia şi verbal , forma scrisă este doar pentru a se putea proba convenţia. Cumva au ajuns cei doi, colegul dvs. şi destinatarul la înţelegerea privind expedierea coletului, nu? Dacă nu au făcut o convenţie, atunci era un cadou? Mă îndoiesc. Deci este aşa cum cred eu. Aţi fost doar un pion, la îndemâna colegului dvs., dacă într-adevăr nu aveţi niciun amestec. Iar în acest caz, trebuie să se dovedească amestecul dvs. Dacă nu se va dovedi, veţi scăpa fără a fi trasă la răspundere.
Colet furat
ellakosta
Am comandat un produs din afara tarii, platit cand s-a facut comanda. Am primit un tracking number. Dupa o luna si jumatate, timp in care produsul s-a plimbat ... (vezi toată discuția)