avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recuperare taxa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recuperare taxa

O cunostiinta buna de familie a gasit un anunt pe un site de munca cu privire la gasirea unui loc de munca in strainatate. Conditii de munca bune, se incadra la toate cerintele a primit raspuns afirmativ si i se spune sa achite intr-un cont la o anumita banca o suma de bani. Contul este deschis pe numele unui avocat.Dupa putin timp gaseste pe internet un anunt ca avocatul la care a trimis banii nu intermediaza si nici nu se ocupa cu gasirea unui loc de munca. In doua cuvinte A Pierdut. Ce e de facut pentru a recuperea suma investita?
Cel mai recent răspuns: aureliapopescu , utilizator 15:32, 5 Iunie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acest tip de munca se supune codului fiscal actual? avatar9 avatar9 Salutare. O persoana, care lucreaza ca persoana fizica (programator freelancer) prin intermediul unui site (Freelancer punct com) ce apartine unei firme din ... (vezi toată discuția)
Propunere de angajare dubioasa PETRA01 PETRA01 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie....Am aplicat pt un post de asistent (publicat pe Bestjobs) la o agentie imobiliara din strainatate. Ulterior am ... (vezi toată discuția)
Unde pot depune o plangere pentru inselatorie? JO678 JO678 Buna ziua! Am aplicat la o \"companie\" de recrutare forta de munca pentru un job in strainatate, mai exact in Elvetia. Dupa aplicare, prin trimiterea unui CV ... (vezi toată discuția)