avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie intretinere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie intretinere minor

Daca tatal este plecat din tara,cum poate fi formulata cererea pentru pensie?Adica nu poate fi vorba de dovada de la locul ce munca...Si cunosc doar orasul in care se afla.Poate fi gasit de Politie sau cum se procedeaza?Un detaliu important este ca sta la fratele lui(ma rog,cel putin asa avem informatii),care e de ceva ani in Spania si am inteles ca are acte,deci el poate fi gasit usor.Se ocupa Politia de asa ceva?Sau cum poate fi obligat un "tata" care si-a abandonat copilul sa plateasca pensie?Multumesc...
Cel mai recent răspuns: eco_danny , utilizator 06:28, 6 Iunie 2012
Aveti o hotarere judecatoreasca definitiva prin care tatal este obligat la plata pensiei de intretinere?
Va fi stabilita o pensie de intretinere avand in calcul salariul minim din România. Deci undeva la 100-175 lei daca nu dovediti veniturile tatalui
Nu am nici o hotarare judecatoreasca,deocamdata nu am facut nici un demers.Exista o formulare tip?Trebuie sa depun la judecatorie ?Mentionez ca noi nu am fost casatoriti,dar tatal recunoaste copilul,nu e nici o problema in acest sens.Asta va rog sa-mi spuneti,ce am de facut ca si prim pas,o actiune la judecatorie?Cum trebuie formulata?Si in aceasta cerere trebuie sa mentionez ca a plecat din tara?Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de intretinere pt minor dayana7 dayana7 pt. neplata pensiei de intretinere, am inteles ca se face o plangere. UNDE? Este nevoie de implicarea unui avocat? daca nu stiu locul de munca al fostului sot ... (vezi toată discuția)
Minor BIANCA_MARIO MOISE BIANCA_MARIO MOISE buna seara, dau o pensie alimentara de 800 de ron,fetitei mele de 16 ani ,fata e incredintata fostei soti,acum o luna fata mea a parasit tara si a plecat la o ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca fostul sot lucreaza legal sau ilegal in franta??? Mary_maya Mary_maya Buna ziua..Am si eu o rugaminte...Cum as putea afla daca fostul sot lucreaza legal sau ilegal in Franta?E plecat din ianuarie 2014 si nu plateste pensie ... (vezi toată discuția)