avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită 3 licitari
Discuție deschisă în Executare silită

3 licitari

S-au scos la licitatie de catre finante 2 masini ale unei firme executate silit,insa nu s-au vandut nici dupa a3a licitatie,au trecut aproape 3 ani de atunci.Ce se mai poate intampla acum?Nu s-au vandut,...administratorul firmei le mai poate vinde?
Cel mai recent răspuns: Dahrma , utilizator 17:26, 6 Iunie 2012
In situatia in care a fost demarata procedura de executare silita iar bunurile mobile sunt deduse executari cu scopul executarii titlului executoriu in sarcina debitorului,pe cale de consecinta administratorul nu poate dispune de bunul dedus executari
puteti fi mai explicita?multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare patriciutza patriciutza Buna ziua , va rog sa-mi spuneti care sunt etapele executarii silite intr-un contract de gaj fara deposedare. Mobilul cu care am garantat este o masina . In ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii fcamy fcamy Buna ziua. Sunt consilier juridic si ma confrunt cu urmatoarea problema. Dac ama puteti ajuta. In anul 1996 am obtinut hotarare judecatoreasca favorabila, ... (vezi toată discuția)
Licitatie imobil Siminoca Siminoca Buna seara, Revin cu o nelamurire referitoare la un credit de nevoi personale fara garantii, si anume: B.E.J.A. x Petent y (firma de ... (vezi toată discuția)