avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contestatie executare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contestatie executare

Buna Ziua,

Asoc. De Prop. a dat in judecata adminstratorul pt. delapidare.Se finalizeaza procesul penal,castigam,sentinta definitiva ,fara recurs.Se condamna administratorul la inchisoare cu suspendare si i se pune sechestru pe imobilul detinut impreuna cu sotia.

La 1 saptamana dupa ce primim sentinta aflam ca acesta a deschis un nou proces,contestaţie la executare (art.461 C.p.p.),asociatia nefiind instiintata.

Intrabarea mea este nu trebuia sa fim si noi instiintati?Cum ar trebuii sa procedam?

Teoretic si legal,instanta de judecata nu putea judeca cauza in situatia in care la dosar nu exista dovada executarii procedurii de citare a partilor
Va revine dreptul sa analizati dosarul cauzei la arhiva instantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare Alexnastase Alexnastase Am fost condamnat la o pedeapsa de un an închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe un termen de încercare de 3 ani pentru refuz de ... (vezi toată discuția)
Recurs omul omul buna ziua.am fost cercetat penal oentru viol.am primit o amenda adminstrativa. partea vatamata a facut plangere impotriva rezolutiei,prim procurorul a ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare d_nelu d_nelu buna ziua, doresc sa va intreb ce inseamna exact contestatia la executare si contestatie in anulare, la obiectul dosarului scrie asa : contestatie la ... (vezi toată discuția)