avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie la executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie la executare

Am fost condamnat la o pedeapsa de un an închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe un termen de încercare de 3 ani pentru refuz de recoltare a probelor biologice definitiva din luna 06.2012.Pe langa obligatia de a ma prezenta la serviciul de probatiune si de a anunta deplasarile mai lungi de 8 zile mai exista si o obligatie pe care as vrea sa fac cotestatie la executare si suna cam asa:art. e, să nu conducă nici un vehicul , dispusă în sarcina pe perioada supravegherii.
Doamna de la serviciul de probatiune m-a sfatuit sa depun aceasta contestatie la executare avand in vedere situatia mea din punct de vedere profesional si familial (nu intru in detalii)
Ideea este ca vreau sa depun aceasta contestatie si nu stiu exact unde sau cum se procedeaza (mentionez ca am fondul a fost la judecatoria sectorului 1)si daca se poate sa-mi dati un sfat cu privire la ce sanse de reusita am..

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alexnastase , utilizator 14:23, 8 Ianuarie 2013
Contestatia se depune la instanta care a judecat procesul pe fond, si a pronuntat sentinta de condamnare. Motivati in contestatie de ce apreciati nelegala aceasta obligatia, referindu-va la situatia dvs familiala si profesionala. Trebuie insa sa verificati daca va inscrieti intr-una din situatiile prevazute de Codul de procedura penala pentru contestatia la executare.
Multumesc mult pentru raspuns!Formulam acum contestatia si am scris : "Vă transmit rugămintea de a avea în vedere prevederile art.461 C.P.P, alin.1, lit.c.".Am facut rost de adeverintele de venit ale parintilor mei prin care se face dovada ca nu au nici nu venit, eu fiind singurul din familie(nu prea stiu cum sa justific asta mai exact pentru ca este vorba despre o firma la care sunt administrator..)..sper sa-mi fie de ajutor.O zi excelenta!
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2013
Alexnastase, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat! Beny777new Beny777new Acum un an am comis un furt calificat din pricina ca jucam la aparate mi sa dat 3 ani si fiindca am restituit toti banii si plingerea a fost retrasa mi sa dat ... (vezi toată discuția)
Bună va rog frumos dați-mi o ideie despre aceasta hotărâre ... Nicușor 27 Nicușor 27 Bună va rog frumos dați-mi o ideie despre aceasta hotărâre va rog frumos cât mai repede. estimata: 11:00 Complet: C2 Camera ... (vezi toată discuția)
Prescrierea pedepsei laubalaur139 laubalaur139 buna ziua . am o mare problema, o condamnare de 7 ani, cu executarea pedepsei din sept 2001. au trecut cei 7 ani, au trecut si cei 5 ani, termen de prescriere ... (vezi toată discuția)