avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita prin poprire pt datorie inexistenta
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita prin poprire pt datorie inexistenta

Am poprire pe salariu la locul de munca iar Banca imi tine contul blocat.Am sunat la societatea creditoare si mi-a comunicat ca nu mai am de plata nimic dar nu mi-au trimis nici un act iar poprirea merge in continuare.Mentionez ca am fost executat silit fara a ma chema in instanta pentru a face dovada ilegalitatii sumei de bani restante.Bani opresti sunt din cauza unei cereri de emitere a unui card de credit,fara a semna un contract cu sc creditoare .Cand am achitat toata suma de plata mi-a venit restanta de 4000 roni.Va multumesc anticipat#-o

[editat numele societatilor implicate]
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: p_emanuel , utilizator 07:58, 22 Iunie 2012
Solicitati creditorul dovada precum creditul este achitat integral,depuneti dovada la executorul judecatoresc ,care urmeaza sa incheie proces verbal prin care se inchide dosarul de executare silita
Saru'mana, multumesc pentru raspuns. Pasii legali i-am urmat dar banca nu se grabeste sa emita nici un act care sa faca dovada,cand sun vorbesc cu un alt operator si-mi spun lucruri "trasnite" :nu-i datoria lor de a emite o adeverinta din care sa reiasa ca nu mai am nimic de plata sa iau legatura cu executorul judecatoresc etc..Bani sunt opriti in continuare iar pentru ai recupera trebuie sa-i dau in judecata .O zi buna.
Contactati personal la sediu creditorul si solicitati desfasuratorul platilor efectuate de dvs
Pentru sumele poprite abuziv,intradevar trebuie sa formulati actiune in instanta
Atentie ,ca in actiune sa solicitati si recuperarea sumelor achitate drept cheltuieli de executare
Saru'mana,multumesc pentru raspuns,o zi de vis si-un wekeend pe masura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri titlu executoriu leusan leusan daca un contract IFN ,pentru care s-a executat silit debitorul pentru,, rate restante ,penalitati si capital ramas de rambursat la contractul cu nr xxxxx\\" , ... (vezi toată discuția)
Poprire Xm3n Xm3n Trebuie sa fiu anuntat cind incepe poprirea?o firma recuperatoare poate vinde creanta mai departe? (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc hng hng Poate un executor judecatoresc sa puna poprire pe conturile unei firme, daca exista o hotarare definitiva pt. o persoana fizica care este administratorul ... (vezi toată discuția)