avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... promisiune de vanzare cumparare - modificare clauze ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

promisiune de vanzare cumparare - modificare clauze dupa semnare

ieri am citit o promisiune de vanzere cumparare a unui apartament,dupa care a venit notarul la biroul dezvoltatorului si am semnat in fata lui pe ultima pagina a promisiuni si pe anexele aferente urmand ca notarul sa le autentifice la biroul sau.Azi cand am luat promisiunea de vz-c am constatat ca au mai aparut niste clauze in plus,iar pe incheierea de autentificara notarul specifica cum ca in fata lui am semnat toate exemplareleprecum si anexele.Pana sa vad promisiunea am dat si un avans.Ce pot sa mai fac cu articoele in plus?
apelati urgent la serviciile unui avocat din orasul dvs, pot fi fapte de natura penala...depinde cum era forma initiala si cum era cea finala. trebuie studiat neaparat antecontractul
mutumesc,nu an nici un antecontract ,ieri am semnat doar aceasta promisiune de vanzare cumparare .
promisiunea de vanzare cumparare trebuia semnate de mine si de vanzator pe toate filele?

Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Promisiunea este un antecontract de vanzare - cumparare. Aceasta se semneaza pe ultima pagina si se redacteaza in mai multe exemplare, unul revenindu-va si dvs. Va fi usor de demonstrat ca vanzatorul a adaugat anumite clauze dupa semnare atata vreme cat in exemplarul detinut de dvs. cat si in cel aflat la notar aceste clauze nu apar.
eu am semnat promisiunea la dezvotator in birou de fata cu notarul,dar formularele au ramas la ei [dezvoltator+notar],pana a doua zi,deci ei puteau sa schimbe articole in toate exemparele.INTREBARE eu am sanse sa recuperez bani dati atata timp nu am luat in primire ap.nu am datori la ei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare aiurelu36 aiurelu36 am facut o promisiune de vanzare-cumparare pentru un apartament la sediul unui dezvotator unde avenit si notatul dar dupa ce am semnat pe ultima pagina a ... (vezi toată discuția)
Dacă nu exista cadastru și intabulare pot face un precontract ... Mariuspirvulescu Mariuspirvulescu Dacă nu exista cadastru și intabulare pot face un precontract de vînzare cumpăr (vezi toată discuția)
Clauza neclara in antecontractul de vanzare-cumparare ... iMozzie iMozzie Salutare, urmeaza sa semnez un antecontract de vanzare-cumparare pentru achizitia unui apartament iar o clauza suna cam asa: \"In calitate de promitenti ... (vezi toată discuția)