avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... 2 facturi cu o singura chitanta
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

2 facturi cu o singura chitanta

Buna ziua- un distribuitor mi-a adus 2 facturi intr-o zi si a doua zi mi-a adus o chitanta pe ambele facturi....mentionez ca fact, au nr diferit si valoare diferita...acum problema e cum inregistrez eu in REGISTRUL ZILNIC SI IN CEL DE INCASARI SI PLATI pt ca pana acum nu m-am intalnit cu situatia asta...eu stiam ca fiecare fact are chitanta ei..va rog mult sa ma ajutati...multumesc
Cel mai recent răspuns: symonna , utilizator 09:56, 7 Iunie 2012
Receptionati marfa , fiecare factura in parte si inregistrati in raportul zilnic de gestiune.
Chitanta o inregistrati in Registrul de incasari si plati, la data eliberarii si notati la explicatii ca reprezinta suma facturii cu nr..... si a celei cu nr....
EDITAT CITAT

va multumesc frumos...o zi buna
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)
Contabilitate i.i florin_magdici florin_magdici Buna, Am cateva nelamuriri cu privire la preluarea unei I. I caen-comert prod alimentare si nealimentare, tigari, tutun pe scurt un chiosc de cartier Din ... (vezi toată discuția)
Contabilitate partida simpla valeria goja valeria goja II Goja Valeria am deschis o pravalie cu produse predominant alimentare ,nu am angajati i_mi conduc singura contabilitatea .Nu stiu cum sa inregistrez o ... (vezi toată discuția)