avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA

vreau sa-mi fac un magazin online pe PFA dar domeniul site-ului este inregistrat pe o alta persoana.... oare il pot folosi sau trebuie sa am site-ul inreg pe numele meu ?
Cel mai recent răspuns: xwing , utilizator 00:09, 26 Decembrie 2008
il puteti folosi cu acordul acelei persoane; puteti incheia si un contract in acest sens.
ok. Multumesc de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau srl - magazin online raluk16 raluk16 Buna ziua! Aveti un site foarte util. Dar in toate cautarile mele nu am gasit in amanunt raspuns la problema mea. Asa ca va cer ajutorul. As dori sa-mi ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie inregistrarea la autoritatea nationala de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal ? gev gev Avand un magazin on-line, m-am interesat ce trebuie sa fac sa fiu in regula si am aflat ca trebuie sa ma inregistrez ca operator de date personale. Marfa pe ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui magazin online just_me_12345 just_me_12345 Buna ziua! Un magazin online apartine, rezervare nume si plata a gazduirii, unei firme. Cum poate fi trecut de la acest SRL la o intreprindere individuala? E ... (vezi toată discuția)