avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Teren aferent constructiei
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Teren aferent constructiei

Buna ziua,
Vreau sa extind casa,mi s-a cerut titlul de propietate si am o problema,suprafata care este trecut in proprietatea statului si asupra caruia avem dreptul de folosinta este mai mic decat cel real .Este o diferenta de 24 mp(teren care a fost o alee intre case).
Cum pot intra legal in proprietatea intregului teren?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 03:45, 8 Iunie 2012
Pentru terenul aflat in proprietatea statului, va adresati primariei. In actul dvs de dobandire a imobilului este mentionata legea prin care intra terenul in posesia statului si totodata si legea prin care puteti sa solicitati sa il cumparati. Probabil acum detineti un contract de concesionare cu primaria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa cumpar o casa dar nu are toata suprafata trecuta in acte berasiov berasiov doresc sa cumpar o casa in suprafata de 950mp,aceasta consta in casa+anexe in suprafata de 300mp si gradina in suprafata de 650mp. proprietarul actual are in ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului pt. curte si gradina anipopa anipopa Buna ziua.In anul 1977 parintii mei au cumparat o casa.Conform unei Legi din acea perioada, terenul aferent casei si gradina intrau automat in proprietatea ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren aferent locuintei legea 112 stefanupc stefanupc Buna ziua, Am cumparat casa cu Legea 112/1995 ,lege care nu mi-a dat posibilitatea sa cumpar si terenul aflat in folosinta casei,teren pentru care platesc ... (vezi toată discuția)